Harry Potter și Ordinul Phoenix

Sâmbătă, 19 Ianuarie, 19:10

Unde dai şi unde crapă

Sâmbătă, 26 Ianuarie, 20:05

Cursa din Hazzard

Sâmbătă, 2 Februarie, 20:00

Revanşa

Marți, 5 Februarie, 22:00

Avocatul Diavolului

Sâmbătă, 9 Februarie, 19:15

Programe

J 20 Dec.
V 21 Dec.
S 22 Dec.
D 23 Dec.
L 24 Dec.
Ma 25 Dec.
Mi 26 Dec.
J 27 Dec.
V 28 Dec.
S 29 Dec.
D 30 Dec.
L 31 Dec.
Ma 1 Ian.
Mi 2 Ian.
J 3 Ian.
V 4 Ian.
S 5 Ian.
D 6 Ian.
L 7 Ian.
Ma 8 Ian.
Mi 9 Ian.
J 10 Ian.
V 11 Ian.
S 12 Ian.
D 13 Ian.
L 14 Ian.
Ma 15 Ian.
Mi 16 Ian.
J 17 Ian.
V 18 Ian.
S 19 Ian.
D 20 Ian.
L 21 Ian.
Ma 22 Ian.
Mi 23 Ian.
J 24 Ian.
V 25 Ian.
S 26 Ian.
D 27 Ian.
L 28 Ian.
Ma 29 Ian.
Mi 30 Ian.
J 31 Ian.
V 1 Feb.
S 2 Feb.
D 3 Feb.
L 4 Feb.
Ma 5 Feb.
Mi 6 Feb.
J 7 Feb.
V 8 Feb.
S 9 Feb.
D 10 Feb.
L 11 Feb.
Ma 12 Feb.
Mi 13 Feb.
J 14 Feb.
V 15 Feb.
S 16 Feb.
D 17 Feb.
L 18 Feb.
07:35

Vrăjitoarele din Eastwick

Alex, Jane și Suki sunt trei femei plictisite din New England care viseaza la un bărbat misterios care să le satisfacă toate dorințele. Daryl Van Horne (Jack Nicholson), un individ putred de bogat, se mută în oraș - și corespunde perfect speranțelor celor trei. Acestea descoperă din întâmplare că dețin puteri magice.

An: 1987
Distribuție: Jack Nicholson, . Cher
Durata: 02:20

09:55

Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb

Sezonul 1, episodul 2

An: 2008
Distribuție: Ivan Sergei, Joanne Kelly
Durata: 02:00

11:55

Armă mortală 3

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla.

An: 1992
Distribuție: Mel Gibson, Danny Glover
Durata: 02:20

14:15

Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor

Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny și Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul și veșnic lovitul de soartă Scrat, veverița cu tendințe suicidale pentru o ghindă. Ce surprize ne rezervă scenariștii constituie un compartiment impredictibil, fiind chiar mai multe variante în lucru, un singur detaliu fiind clar: vor fi cu siguranță dinozauri. Cum și de unde vor apărea nu se mai știe, dar prezența lor reprezintă o certitudine. De asemenea, trăsnăile eroilor vor fi dublate cu siguranță de un spațiu mai larg de desfășurare a aventurilor veveriței Scrat, care încă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului și, într-o masură oarecare, și mascota neoficială a seriei. Cu siguranță că așteptarea fanilor va fi răsplătită, ca și în cazul filmului precedent al seriei.

An: 2009
Distribuție: Ray Romano, John Leguizamo
Durata: 01:45

16:00

Harry Potter și Pocalul de Foc

"Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry (DANIEL RADCLIFFE) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat cu prietenii sai Ron (RUPERT GRINT) si Hermione (EMMA WATSON). Dar ceva sinistru aprinde cerul la tabara de Vajthat – Semnul Negru, semnatura diabolicului Lord Cap-De-Mort. Chemat de discipoli sai, Devoratorii Mortii, care nu au indraznit sa apara in public de cand Cap-De-Mort (RALPH FIENNES) a fost ultima oara vazut acum 13 ani – noaptea mortii parintilor lui Harry. "

An: 2005
Distribuție: Daniel Radcliffe, Emma Watson
Durata: 03:10

19:10

Harry Potter și Ordinul Phoenix

Harry nu a primit nici o veste de la niciunul dintre prietenii săi după confruntareape care a avut-o cu Voldemort în vară. Iar singura scrisoare ce sosește nu face decât să anunțe faptul că Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts, datorită folosirii ilegale a magiei in afara școlii și in prezența unui Incuiat, acesta fiind nesuferitul său verișor, Dudley. Dar nu-i nimic, vraja a fost folosita in apărare, împotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori.  Singura sperantă a lui Harry este să se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care are motivele sale personale de a-l îndepărta pe tânărul vrăjitor din școală. Spre întristarea lui Fudge, Harry este achitat, datorita intervenției venerabilului director al școlii Hogwarts, Albus Dumbledore, însă întoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima dată plină de presimțiri rele și îngrijorătoare. Harry începe să realizeze că vrăjitorii nu cred nicio iotă din povestea confruntării dintre Harry și Voldemort, toți fiind convinși că aceasta este o minciună sfruntată. Simțindu-se ostracizat si singur, Harry este bântuit de coșmaruri care-i prevăd evenimente sinistre. Mai rău, singura persoană care-l putea sfătui cel mai bine, profesorul Dumbledore, devine dintr-o dată foarte distant. Între timp, în efortul de a-l urmări pe Dumbledore și pe elevii de la Hogwarts, Fudge numește o nouă profesoară la disciplina Apărarea împotriva Magiei Negre, pe duplicitara Dolores Umbridge. Din păcate, cursul de apărare magică aprobat de minister îi lasă pe tinerii vrăjitori total nepregatiți pentru a se apăra singuri de eventualele forțe ale întunericului, ce i-ar putea amenința. Asa că, la propunerea lui Hermione si Ron, Harry este convins să rezolve această problemă singur. Întalnindu-se în secret cu un mic grup de elevi ce se autointitulează "Armata lui Dumbledore", Harry îi învată cum să se apere singuri impotriva forțelor răului, pregătindu-i astfel pe tinerii vrăjitori pentru extraordinara bătălie c e va avea loc.

An: 2007
Distribuție: Daniel Radcliffe, Emma Watson
Durata: 02:50

22:00

Imparatia: Prolog la Exorcistul

Diavolul este descoperit in timpul sapaturilor realizate de echipa de arheologi britanici in estul Africii, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Sau e vorba de o introspectie a naturii umane? Parintele Merrin a condamnat la moarte oameni in timpul razboiului si acest lucru l-a indepartat de preotie. Acum, supervizand escavarea unei biserici misterioase, el trebuie sa isi redescopere vocatia in lupta cu o fiinta vicleana, nemuritoare. Imparatia, prolog la Exorcistul este o revelatie asupra evenimentelor pe care Parintele Merrin (Stellan Skarsgard) este obligat sa le infrunte in cursa cu cel mai mare inamic al umanitatii. Paul Schrader (regizor la Auto Focus si scenarist la Taxi Driver) regizeaza acest film picurand in suflet o teroare palpabila odata cu cel mai nou capitol al celebrei serii horror, al carei fundament este sufletul uman. Te va zdruncina pana in maduva oaselor.

An: 2005
Distribuție: Stellan Skarsgard, Gabriel Mann
Durata: 02:30

00:30

Martor incomod

Doi polițiști care nu au mai nimic în comun ajung să lucreze împreună pentru a da de urmă unui criminal psihopat. Jack Cole (Steven Seagal) fusese cândva un agent al serviciilor secrete guvernamentale, cunoscut sub numele de Glimmer man (omul-scânteie) întrucât se putea mișca atât de repede și de ușor încât victimele sale nu apucau să vadă mai mult de o scânteie înainte să moară.

An: 1996
Distribuție: Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans
Durata: 01:55

02:25

Risc maxim

Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) este un polițist francez care, într-una din zile află de la câțiva dintre colegii săi că în timpul unei misiuni foarte spectaculoase au dat peste cadavrul unui bărbat care seamănă leit cu el. Surprins de asemănarea izbitoare dintre el și Mikhail, Alain încearcă să afle cât mai multe lucruri despre viața celui despre care află că-i fusese frate geamăn. Pentru asta, Alain pleacă la New York și hotărăște să preia identitatea fratelui său. Pentru a afla mai multe despre existența acestui frate necunoscut pentru el, Alain trebuie să pătrundă în lumea mafiei rusești din New York, unde află că își petrecuse Mikhail întreaga viață de până atunci. Aici, Alain face echipă cu fosta iubită a fratelui său (Natasha Henstridge) și riscurile devin maxime atunci când mafia hotărăște să-i nimicească.

An: 1996
Distribuție: Jean-Claude Van Damme, Natasha Henstridge
Durata: 02:05

04:30

Close UpAn: 2013
Durata: 00:30

05:00

Close UpAn: 2013
Durata: 00:30

05:30

Close UpAn: 2013
Durata: 00:30