Mamma mia! - Filmul

Sâmbătă, 17 Noiembrie, 16:00

Nuntă cu cântec

Sâmbătă, 17 Noiembrie, 20:05

Unde dai şi unde crapă

Sâmbătă, 24 Noiembrie, 20:00

Programe

J 18 Oct.
V 19 Oct.
S 20 Oct.
D 21 Oct.
L 22 Oct.
Ma 23 Oct.
Mi 24 Oct.
J 25 Oct.
V 26 Oct.
S 27 Oct.
D 28 Oct.
L 29 Oct.
Ma 30 Oct.
Mi 31 Oct.
J 1 Noi.
V 2 Noi.
S 3 Noi.
D 4 Noi.
L 5 Noi.
Ma 6 Noi.
Mi 7 Noi.
J 8 Noi.
V 9 Noi.
S 10 Noi.
D 11 Noi.
L 12 Noi.
Ma 13 Noi.
Mi 14 Noi.
J 15 Noi.
V 16 Noi.
S 17 Noi.
D 18 Noi.
L 19 Noi.
Ma 20 Noi.
Mi 21 Noi.
J 22 Noi.
V 23 Noi.
S 24 Noi.
D 25 Noi.
L 26 Noi.
Ma 27 Noi.
Mi 28 Noi.
J 29 Noi.
V 30 Noi.
S 1 Dec.
D 2 Dec.
L 3 Dec.
Ma 4 Dec.
Mi 5 Dec.
J 6 Dec.
V 7 Dec.
S 8 Dec.
D 9 Dec.
L 10 Dec.
Ma 11 Dec.
Mi 12 Dec.
J 13 Dec.
V 14 Dec.
S 15 Dec.
D 16 Dec.
L 17 Dec.
Ma 18 Dec.
06:00

Close UpAn: 2013
Durata: 00:30

06:30

Zoom InAn: 2015
Durata: 00:10

06:40

Zoom InAn: 2015
Durata: 00:10

06:50

Zoom InAn: 2016
Durata: 00:05

06:55

Năzdrăvanii din pădure 2

În cel de-al doilea film Open Season, Boog și Elliot se întorc pentru noi aventuri nebunatice. După ce s-a îndrăgostit nebunește de Giselle, Elliot a pornit spre altar... însă cu un ușor ocol, căci domnul Weenie a fost răpit de un grup de animale de companie răsfățate, hotărâte să-l înapoieze stăpânilor săi. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy și restul creaturilor din pădure lansează o misiune de salvare la scară mare pentru prietenul lor în formă de cârnat, dar în scurt timp se trezesc în tabăra inamică: lumea animalelor de companie. Conduse de un pudel de jucărie pe nume Fifi, animalele de companie nu au de gând să îl lase pe domnul Weenie să scape fără o luptă serioasă. Chiar va reuși un pudel de jucărie să doboare un urs grizzly de 400 kg? Se va căsători Elliot cu Giselle? Aflați urmărind continuarea animației care promite peripeții de neuitat!

An: 2009
Distribuție: Joel McHale, Mike Epps
Durata: 01:30

08:25

Anul Unu

Comedie biblică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament și interacționează, în stilul propriu, cu evenimentele prezentate în acesta. Nu vă așteptați la un film biblic în genul Patimilor lui Hristos, pentru că viziunea lui Appatow și a scenariștilor este, ca să folosim un eufemism, cel puțin ireverențioasă.

An: 2009
Distribuție: Jack Black, Olivia Wilde
Durata: 01:55

10:20

Robinson Crusoe

Dupa ce, luptand pentru dragostea iubitei sale Mary, isi ucide prietenul intr-un duel, Robinson Crusoe este nevoit sa paraseasca Marea Britanie. Cand corabia pe care se imbarcase naufragiaza, Crusoe este adus de valuri pe o insula necunoscuta. Aici il intalneste pe salbaticul caruia ii va da numele de Vineri, si cei doi lupta impreuna impotriva triburilor insetate de sange ce locuiesc pe insula. Cu timpul, Crusoe va inceta sa-l mai priveasca pe Vineri ca pe un inferior, va invata sa nu mai ia in deradere obiceiurile si credinta acestuia, si intre cei doi se va lega o stransa prietenie.

An: 1997
Distribuție: Pierce Brosnan, William Takaku
Durata: 02:05

12:25

Bun venit în Zombieland

În comedia de acțiune Bun venit în Zombieland a casei de producție Columbia Pictures este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supraviețui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos - dar atunci când ți-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viață. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate și un ucigaș de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe fața pământului. Unindu-și forțele cu Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit și ele modalitățile proprii de a supraviețui coșmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alții, sau să se predea zombilor.

An: 2009
Distribuție: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson
Durata: 01:40

14:05

Teroare în zori

Fostul agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) reapare în mod misterios în vizorul CIA când ajută un periculos traficant de arme să evadeze din închisoare și intermediază obținerea unei arme nucleara de către o grupare teroristă - armă ce urmează să fie folosită într-un atac asupra Statelor Unite ale Americii. Cold a fost declarat mort și reapariția lui este șocantă, iar implicarea lui în gruparea teroristă total surprinzătoare. CIA urmărește desfășurarea evenimentelor, până când teroriștii le subminează investigația, lăsând țara fără apărare. Siguranța a milioane de oameni se bazează pe găsirea răspunsului la o întrebare imposibilă... de a cui parte este Cold?

An: 2005
Distribuție: Steven Seagal, Tamara Davies
Durata: 01:55

16:00

Mamma mia! - Filmul

Sophie Sheridan are 20 de ani și locuiește cu mama sa, Donna, fosta componentă a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. Ea este pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, și anume, ca tatăl său să o conducă la altar. Problema este că nu știe cine este, iar mama sa nu vrea să discute despre asta. După ce găsește jurnalul Donnei din anul în care fata s-a născut, invită la nuntă trei bărbați, fiecare dintre ei putând fi tatăl său. Sophie este convinsă că îl va recunoaște, însă, în momentul în care îi vede sosind, nu are nici cea mai mică idee. De aici, o întreagă încurcătură.

An: 2008
Distribuție: Meryl Streep, Pierce Brosnan
Durata: 02:05

18:05

Mireasa e iubita mea!

In comedia romantica a casei de filme Columbia Pictures, Made of Honor, Tom (Patrick Dempsey) duce o viata minunata: e sexy, are success si stie ca se poate bizui pe Hannah (Michelle Monaghan), incantatoarea lui prietena si singura constanta a vietii lui. Totul merge perfect pana cand Hannah pleaca in Scotia, intr-o deplasare de serviciu de sase saptamani. Acum Tom realizeaza, uimit, cat de pustie i se pare viata fara ea. Isi propune sa rezolve problema la intoarcerea ei, cand o va cere pe Hannah de nevasta. Este insa siderat cand afla ca Hannah s-a logodit cu un scotian frumos si bogat si ca intentioneaza sa plece peste ocean. Cand Hannah il roaga pe Tom sa fie “domnisoara ei de onoare”, el accepta cu greu sa indeplineasca acest rol, dar pana la urma o face, pentru ca in felul acesta spera ca-i va cuceri inima si va reusi sa zadarniceasca nunta pana nu e prea tarziu.

An: 2008
Distribuție: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan
Durata: 02:00

20:05

Nuntă cu cântec

Robbie Hart (Adam Sandler) își câștigă existența cântând la nunți și întreținând atmosfera: știe întotdeauna ce să zică și ce să facă pentru a organiza o petrecere reușită. Julia (Drew Barrymore) este o frumoasă chelneriță, pe care Robbie o cunoaște la una dintre nunți. Între cei doi există un punct comun: fiecare dintre ei urmează să se căsătorească în curând. Mai mult, Robbie va lucra la nunta Juliei, iar Julia la nunta lui Robbie. Din nefericire, fiecare dintre ei și-a ales greșit partenerul. Destinul va interveni insă și îi va ajuta pe cei doi să se descopere... Adam Sandler și Drew Barrymore și-au interpretat personajele cu foarte multa convingere, astfel încât au câștigat premiul MTV pentru cel mai reușit sărut.

An: 1998
Distribuție: Adam Sandler, Drew Barrymore
Durata: 01:55

22:00

Diabolicele

Nicole (Sharon Stone) si Mia (Isabelle Adjani) sunt foarte diferite, dar au ceva in comun: amandoua il primesc in patul lor pe Guy Baran (Chazz Palminteri) si amandoua sunt satule de dominatia pe care acesta o exercita asupra lor. Nicole, o femeie sexy si sigura pe sine, este mai intai atrasa de farmecul magnetic al lui Guy, dar apoi este dezgustata de minciunile si de egoismul acestuia. Acum se simte prinsa ca intr-o capcana intre dorinta si frustrare, incapabila de a-l parasi pe Guy, dar din ce in ce mai putin dispusa sa-i indure cruzimile. Mia Baran, timida si bolnavicioasa sotie a lui Guy, este adusa in pragul sinuciderii de infidelitatile sotului sau si de umilintele la care acesta o supune in mod constant. Sotia traumatizata si amanta furioasa decid sa-l ucida pe Guy pentru a pune capat, o data pentru totdeauna, vrajei sale malefice. Nicole concepe un plan care pare fara greseala, iar Mia, in ciuda fricii, reuseste sa-si duca la indeplinire rolul ei in complot. Crima decurge dupa plan, pana cand un detectiv neconventional (Kathy Bates) incepe sa investigheze disparitia barbatului. Mai mult, o serie terifianta de indicii sugereaza ca Guy nu e tocmai mort si ca se va intoarce pentru a se razbuna...

An: 1996
Distribuție: Sharon Stone, Isabelle Adjani
Durata: 02:10

00:10

Sfârșitul lumii

Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, după care epidemia reizbucnește mult mai puternică. Un grup de elită este trimis în țară pentru a găsi un leac, oricare ar fi mijloacele folosite. Izolați de restul lumii, cercetătorii și soldații din grup trebuie să facă față unui adevărat coșmar...

An: 2008
Distribuție: Rhona Mitra, Bob Hoskins
Durata: 02:05

02:15

Vânătoarea a început

Suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

An: 2009
Distribuție: Ethan Hawke, Willem Dafoe
Durata: 01:55

04:10

Abraham Lincoln vs. Zombies

Abordarea în sens horror a unei pagini din istoria americană (războiul de secesiune) și tentativa de a pune în locul adepților sclaviei o forță malefică reprezentată de vampiri dă filmului o notă aparte, diferită de marea masă a acestui gen, scoțându-l în mare parte din banal. Cel de-al 16-lea președinte are de-a face cu vampirii încă din copilărie, când mama lui e ucisă de unul dintre ei. Acest lucru, precum și dorința de răzbunare a unuia dintre vampiri, care nu și-a uitat proveniența și care-l va învăța cum să lupte pentru a supraviețui și a-și duce la capăt dorința de a stârpi acest flagel, îl va face cel mai de temut vânător de hemofagi din epocă.

An: 2012
Distribuție: Bill Oberst Jr., , Kent Igleheart
Durata: 01:50