Patriotul

Duminică, 20 Mai, 13:50

SPL 2: Rise of Wong Po

Marți, 22 Mai, 02:10

Programe

V 20 Apr.
S 21 Apr.
D 22 Apr.
L 23 Apr.
Ma 24 Apr.
Mi 25 Apr.
J 26 Apr.
V 27 Apr.
S 28 Apr.
D 29 Apr.
L 30 Apr.
Ma 1 Mai.
Mi 2 Mai.
J 3 Mai.
V 4 Mai.
S 5 Mai.
D 6 Mai.
L 7 Mai.
Ma 8 Mai.
Mi 9 Mai.
J 10 Mai.
V 11 Mai.
S 12 Mai.
D 13 Mai.
L 14 Mai.
Ma 15 Mai.
Mi 16 Mai.
J 17 Mai.
V 18 Mai.
S 19 Mai.
D 20 Mai.
L 21 Mai.
Ma 22 Mai.
Mi 23 Mai.
J 24 Mai.
V 25 Mai.
S 26 Mai.
D 27 Mai.
L 28 Mai.
Ma 29 Mai.
Mi 30 Mai.
J 31 Mai.
V 1 Iun.
S 2 Iun.
D 3 Iun.
L 4 Iun.
Ma 5 Iun.
Mi 6 Iun.
J 7 Iun.
V 8 Iun.
S 9 Iun.
D 10 Iun.
L 11 Iun.
Ma 12 Iun.
Mi 13 Iun.
J 14 Iun.
V 15 Iun.
S 16 Iun.
D 17 Iun.
L 18 Iun.
Ma 19 Iun.
Mi 20 Iun.
J 21 Iun.
V 22 Iun.
S 23 Iun.
D 24 Iun.
L 25 Iun.
Ma 26 Iun.
Mi 27 Iun.
J 28 Iun.
V 29 Iun.
S 30 Iun.
D 1 Iul.
09:50

Ghinionistul

Happy Gilmore (Adam Sandler) este un jucator de hockey ratat fara nici un scop in viata. Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut si a avut grija de el are mari probleme. Aceasta urmeaza sa fie evacuata din frumoasa sa locuinta pentru neplata taxelor pe care le datoreaza. Ea ar trebui sa faca rost de nici mai mult nici mai putin de 270.000 de dolari. Happy Gilmore simte ca acesta este un moment de cotitura in existenta sa si ca a sosit timpul sa faca si el ceva pentru fiinta care l-a crescut si i-a fost intotdeauna alaturi. Ideea de a participa la campionatul local de golf i se pare la inceput prea nastrusnica si inutila, dar in momentul in care descopera ca nu este deloc un neavenit in ale golfului si ca cele doua sporturi nu sunt chiar atat de diferite precum ar parea la prima vedere, Happy isi face din castigarea campionatului un adevarat scop in viata. Desi Shooter McGavin (Christopher McDonald) este cotat ca favoritul acestei competitii si nu este un secret pentru nimeni faptul ca ar da orice sa-i vada pe Gilmore si bunica sa faliti, totusi Gilmore nu se lasa intimidat de nimic si lupta pana la ultima suflare. Rezultatele vor fi insa, pe masura.

An: 1996
Distribuție: Adam Sandler, Christopher McDonald
Durata: 02:00

11:50

Mad Max

Într-un viitor post-apocaliptic, într-un peisaj dezolant, în care puținii supraviețuitori sunt terorizați de bande motorizate, Max - un polițist blazat de munca pe care o face și scârbit de ororile întâlnite la tot pasul - vrea să se retragă și să trăiască liniștit cu soția și fiul. Când, însă, aceștia sunt uciși de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte că trebuie să-și răzbune nu numai familia, ci pe toate victimele, și se transformă într-un justițiar al șoselelor. Cu sufletul mort, ultimul apărător al vieții începe o vânătoare nemiloasă a acestor indivizi motorizați, care se distrează ucigând și violând nevinovați...

An: 1979
Distribuție: Mel Gibson, Joanne Samuel
Durata: 02:00

13:50

Patriotul

Participant la conflictul dur dintre francezi şi indienii americani, Martin se crede neimplicat în neînţelegerile politice şi asta mai ales pentru a-şi proteja numeroasa familie. După moartea soţiei el rămâne apărătorul celor şapte urmaşi ai săi. Va trebui să-şi piardă pasivitatea în momentul în care englezii ajunşi în Carolina de sud atacă pământul natal şi-i pun în primejdie tot ce avea mai drag. Fiul cel mare revine acasă rănit dar descoperit de englezi este arestat. Unul dintre fraţii care-i sare în ajutor este omorât. E clipa în care Martin hotăreşte să-şi ia arma şi alături de fiii săi să conducă o "miliţie" rebelă îndreptată împotriva grupului de soldaţi ai armatei engleze. Ai lui reuşesc să distrugă duşmanul. Ba chiar într-un acces de ură şi furie Martin măcelăreşte trupul ultimului supravieţuitor. În această înfruntare el realizează că singurul mod de a-şi proteja familia este să lupte pentru libertatea tinerei naţiuni şi dovedeşte că a devenit un adevărat patriot. Este un episod istoric pentru amatorul de cinema de peste ocean dar şi un film care merge de la legendă la eroi adevăraţi.

An: 2000
Distribuție: Mel Gibson, Heath Ledger
Durata: 03:20

17:10

Maverick

Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărți care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de o jumatate de milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs însă, spre disperarea lor, Maverick reușește în final să urce la bordul vasului unde urmează să aibă loc concursul. Maverick ajunge în finală și, datorită norocului și intuiției sale inegalabile, intră în posesia cărții care îi întregește chinta roială și, implicit, îi aduce marele premiu. Din păcate pentru Maverick însă, banii au dispărut între timp, furați chiar de cel pus să îi păzească, iar proaspătul campion trebuie să plece pe urmele lui pentru a-i recupera. Pe urma milionului se află însă și o misterioasă femeie, Annabelle (Jodie Foster), care își pune farmecele la bătaie pentru a-și adjudeca o parte din bani.

An: 1994
Distribuție: Mel Gibson, Jodie Foster
Durata: 02:40

19:50

Mamma mia! - Filmul

Sophie Sheridan are 20 de ani și locuiește cu mama sa, Donna, fosta componentă a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. Ea este pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, și anume, ca tatăl său să o conducă la altar. Problema este că nu știe cine este, iar mama sa nu vrea să discute despre asta. După ce găsește jurnalul Donnei din anul în care fata s-a născut, invită la nuntă trei bărbați, fiecare dintre ei putând fi tatăl său. Sophie este convinsă că îl va recunoaște, însă, în momentul în care îi vede sosind, nu are nici cea mai mică idee. De aici, o întreagă încurcătură.

An: 2008
Distribuție: Meryl Streep, Pierce Brosnan
Durata: 02:10

22:00

Calea Armelor

The Way of the Gun e un film în tradiția lui Quentin Tarantino, dar e departe de a fi o clonă superficială. În primul rând, pentru că pornește de la un scenariu perfect funcțional, plin de întorsături de situații subtile, în cheie ironică. Apoi, are personaje ce nu sunt reduse la clișee debile și, nu în ultimul rând, e plin de replici sclipitoare. Dar, mai important, regizorul reușește să păstreze un nivel ridicat al tensiunii, ceea ce înseamnă că ne implică de-a lungul întregii povești care ține două ore. Finalul nu e telegrafiat sau prefabricat, ci este construit pas cu pas până la detonantul deznodamânt. The Way of the Gun e populat de o galerie de personaje imorale ale căror motivații ne interesează mai puțin. Acesta este genul de thriller evoluat în care nu e nevoie să ne placă personajele ca să apreciem suspansul inerent situațiilor lor. Parker (Ryan Phillippe) și Longbaugh (Benicio Del Toro) sunt (anti) eroii - un cuplu care are ocazia, finalmente, să riște și să dea lovitura. E revigorant să vezi niște criminali care sunt credibili chiar dacă nu sunt nici prea inteligenți, dar nici prea idioți ca să fie ridicoli. Parker și Longbaugh fac o grămadă de pași greșiți, dar nu sunt stupizi, de fapt, li se oferă des ocazia să frizeze geniul. Faptul că nu ajung acolo, nu face decât să-i umanizeze. Sunt catalizatorii; fără ei, nu ar exista niciun story. Deloc surprinzător să constatăm că James Caan, care și-a făcut o cariera din a juca bad guy-și, este din nou grozav. Unul dintre meritele regizorului e acela că a împrumutat numeroase elemente de plot din westernurile celebre, inclusiv orașul abandonat și împușcăturile finale, și le-a adaptat în așa fel încât își păstrează prospețimea. Pentru unii, filmul ar putea părea prea sângeros. Însă pentru cei care nu se lasă intimidați de violența a la Tarantino, debutul în cinema a lui McQuarrie le poate oferi o experiență pasionantă.

An: 2000
Distribuție: Ryan Phillippe, Benicio Del Toro
Durata: 02:25

00:25

Kickboxer

Kurt Sloan (Van Damme) asista la toate meciurile fratelui sau, Eric Sloan, campion al Statelor Unite la kickboxing. Kurt este martor ocular la cel mai dur si necinstit meci al fratelui sau, in urma caruia acesta din urma ramane paralizat. Dornic de razbunare, Kurt se antreneaza pentru meciul vietii sale impotriva celui care i-a nenorocit fratele, campionul Thailandei - Tong Po. C auta o sala unde poate invata stilul Muay Tay, insa nimeni nu-l primeste. In cele din urma, gaseste un antrenor Xian…

An: 1989
Distribuție: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio
Durata: 02:00

02:25

Infern pe 2 Roți

Povestea a trei personaje, Pistolero, Gentlemanul si Comanche, si afacerea mortala pe care o au de incheiat...

An: 2008
Distribuție: Vinnie Jones, Dennis Hooper, David Carradine
Durata: 01:50

04:15

Experiențe extreme

Filmul o are în prim plan pe Allison, o tânără din înalta societate, plictisită de traiul fără griji pe care îl duce alături de iubitul și prietenii săi. Fascinată de cultura hip-hop, tânăra pornește spre un cartier rău famat al Los Angeles-ului, cu intenția de a experimenta senzații tari. Aici îl întâlnește pe Hector, un traficant mexican de droguri, care o prezintă prietenilor săi. După o noapte de petrecere, alcool și droguri, Allison și Emily, prietena sa, își exprimă dorința de a se alătura găștii lui Hector. Ca probă de inițiere, fetelor li se impune să facă sex cu membrii găștii. Deși la început sunt de acord, fetele se răzgândesc și acest fapt atrage mânia tinerilor, care o violează pe Emily. Urmează acuzații de viol, trădări, minciuni, confruntări între găști și chiar tentative de sinucidere.

An: 2005
Distribuție: Anne Hathaway, Bijou Phillips
Durata: 01:45